Welkom op ons eigen kleine salsa plekje op het net.
Als je meer over ons te weten wilt komen en al de leuke salsa dingen die wij doen,
dan zit je hier goed. Vind uit wie wij zijn, wat we doen en waar we naartoe gaan.
We hopen dat je veel plezier op de site zult hebben.

Much SalsaLove;
Patrick & Vanessa

           
           
           
Just Patrick & Vanessa    
     
Biography    

Patrick Rosheuvel

Geboren 21 juli 1972,
te Utrecht, Nederland

Sinds 1998 actief met Salsa.
Van jongsaf bezig met bewegen en dansen; CIOS, dansbevoegdheid, freestyle, choreografieën, Jazz , aerobics, Thai Bo en salsa.
Van verschillende showgroepen als Cremasotica, Salsa Con-Amor Showmasters, Untouchables, Footwork en Salseros Showdance Company maakte Patrick deel uit. Optredens in Puerto Rico, Curaçao, Berlijn, Londen , Barcalona, Las Palmas, Zurich etc. zijn hier een logisch gevolg van.
Patrick danst over het algemeen LA-style, maar van vele dansroutines afkomstige verschillende stijlen maakt het aanbod en diversiteit groot en daarmee natuurlijk ook het dansplezier.
Samen met danspartner Vanessa , sinds 2001 een ijzersterk team , hebben ze diverse choreografieën gemaakt voor shows en optredens.
Momenteel geeft Patrick les in "De Grott" (La Cueva) in Breda en "Salsaventura" te Rotterdam.

 

Vanessa Oedayrajsingh Varma

Geboren op 25 november 1981,
te Den Haag, Nederland

Ze is opgegroeid in een echte salsa familie en is al sinds jonge leeftijd bezig met dansen. Naast Salsa heeft zij Jazz-ballet, Ballroom & Latin dance en de Showdance academie gevolgd.
Sinds haar veertiende is zij intensief bezig met het assisteren en verzorgen van salsa lessen en het geven van shows en workshops. Zij heeft o.a. gedanst bij FaFa Showballet, Together Strong, Salsa Con Amor Showmasters, The Untoucheables, Footwork Productions en Salseros Showdance Company.
Sinds augustus 2001 danst ze samen met Patrick Rosheuvel. Zij verzorgen verschillende workshops en shows in binnen- en buitenland.
Met Patrick en Michael vormt zij het team dat de lessen verzorgt in "De Grott" te Breda.